Nieuwe kersttrends van 2023

Het is alweer oktober! De herfst is duidelijk begonnen en de winkels liggen alweer vol met pepernoten en kerstspullen. Van dat laatste worden wij dan wel weer vrolijk. Oktober is voor ons gevoel echt een beetje het begin van het jaarlijkse kerstgevoel.

Hoog tijd om na te denken over hoe we dit jaar onze huizen (en de boom natuurlijk) aan gaan kleden. Wij helpen jullie een handje op weg met de kersttrends van dit jaar:

Een gezellige kerstavond
Dit draait om de échte gezelligheid van kerstavond, het samenzijn met familie, de spanning van de kerstman die eraan komt en de warmte binnen tegenover het donker buiten. Denk hierbij aan de combinatie van traditionele kerstkleuren als rood en groen met blauw en zwart voor een intens kleurenpallet. Dit kun je dan weer mooi combineren met klassieke vormen als dennenappels, notenkrakers en een subtiele glitter.

Shop hier kerstballen in een gezellige kerstavond-sfeer:
dennenappel
star shower bal rood
slinger rood

 

Exotic Splendor
Superchic is de beste omschrijving, maar niet over de top, wel op een mooie, rustige manier. Denk aan zwart, bruin en goud. Door de basis zwart te houden, gaat de aandacht naar de overige versieringen, die des te meer stijlvol overkomen! In bruine en gouden accessoires kun je vervolgens gaan voor zowel mat als glans als glitter, maar houd je het toch rustig voor het oog. Wil je indruk maken? Ga hier dan voor!

Shop hier kerstballen in een exotic splender thema:
Goud, zwart glitter bal
gouden piek
panter goud
gouden croissant
boekenstapel
honeycomb bal brons
honeycomb bal vanille
gouden dennenappel

 

Jolly Christmas
De vrolijkheid van kerst, lachende kinderen op een slee, in je huis! Dat is de korte omschrijving van dit thema. Ben je een DIY-er? Dan kun je dat supergoed combineren met dit thema. Vrolijke kleuren groen, wit en (helder)rood, gecombineerd met leuke, vrolijke patronen. Wil je een echt vrolijke kerstsfeer in huis? Ga dan voor dit thema!

Shop ze hier:
candy cane
witte piek
witte kerstboom porselein
Sneeuwpop
Slinger wit

 

Romantische winter
Draait kerst voor jou vooral om romantiek? Versier je boom dan in een romantische winter-stijl! Kruip jij het liefst samen onder een dekentje terwijl het buiten koud en helder is? Zachtroze, koel blauw, bloemenpatronen en een tintje glitter zorgen voor deze romantische sfeer in huis.

Hier kun je ze vinden:
roze bal met glitters
Glazen bal diamant

 

Prachtig schijnend noorderlicht
Beeld jezelf in in een Scandinavisch houten huis, onder een gebreid dekentje, omgeven door ijs en sneeuw terwijl binnen een haardvuur brandt. Buiten kan het Noorderlicht elk moment de hemel versieren. Zoek jij deze sfeer in huis? Petrol en zilver zorgen daarvoor, gecombineerd met handcrafted (gebreid, gehaakt, patchwork) items. Je kunt dit thema dus heel eigen en uniek maken!

Shop dit thema hier:
Zilveren sterrenslinger
Slinger zilver

 

Kleurrijke sneeuw storm
Word jij vrolijk van sneeuw, héél veel sneeuw? Sneeuw dat overal om je heen dwarrelt en dat kraakt als je er doorheen loopt? Zilver en wit gecombineerd met de kleuren van een regenboog, zoals een zonnestraal een sneeuwkristal doorbreekt. De sfeer van een heldere, sneeuwachtige, koude winterdag in je huis.

Shop ze hier:
Sneeuwpop
Glazen bal diamant
Witte kerstboom
Witte piek
Witte slinger
Zilveren sterrenslinger
Slinger zilver

 

Volks Bosleven
Vind jij de gezelligheid van kerst prima, maar ben jij eigenlijk in gedachten alweer bij de lente? Dan is dit thema, de sfeer van het magische bos, iets voor jou. Haal de natuur je huis in met dit thema. Het draait om bos, warme, natuurlijke kleuren en bosdieren, met een subtiele glitter.

Vind het hier:
dennenappel
drie houten hangers
paddenstoel

 

Klassiek goud
Echte klassiekers verdwijnen nooit. Goud is en blijft altijd onlosmakelijk verbonden met kerst. Is dit helemaal jouw ding? Niets houdt jou tegen! Het combineert prachtig met het groen van de boom en met een tintje wit.

Vind het hier:
gouden piek
gouden dennenappel
Gouden croissant
Gouden sterrenslinger
Slinger goud

 

Elegantie in wit en zilver
Het laatste thema van het jaar 2022 draait om elegantie in wit en zilver in allerlei vormen en maten. Ben je op zoek naar niet teveel poespas, rust, eenvoud en elegantie maar toch met een moderne uitstraling? Dan is dit bij uitstek iets voor jou.

Vind hier de kerstballen in dit thema:
Witte piek
Glazen bal diamant
Witte kerstboom
LED witte kerstboom
Slinger wit
Slinger zilver
Lampjes metaal

 

Zoveel verschillende trends, daar zit geheid iets passends tussen! Combineer het met voorwerpen die echt iets over je zeggen (zoals een koffer, een taartje of een varkentje) en/of met kerstballen waar je altijd wel een plekje voor zult kunnen vinden.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.